Ring oss:  69 25 38 88

Velkommen til SuperSellerS showroom!

Å besøke vårt showroom kan være en god idé av flere grunner når du skal etablere en butikk. Først og fremst kan du se og ta på produktene og få et bedre inntrykk av kvaliteten og det visuelle uttrykket til møblene. Det kan være vanskelig å bedømme ut fra bilder på nettet eller i en katalog.

I tillegg kan du i utstillingsrommet få veiledning og råd fra vårt salgsteam, som har mange års erfaring med butikkinnredning. De kan hjelpe til med å velge inventarsystemet som passer butikkens stil og behov, og gi innspill til layout og plassering for å optimalisere salget.

Showroomet kan også gi inspirasjon og ideer til andre produkter og interiørløsninger, som kan bidra til å forbedre butikkens interiørdesign og skape en bedre kundeopplevelse.

Til slutt kan du i noen tilfeller også få muligheten til å prøve og teste ulike løsninger før du bestemmer deg for å kjøpe inventar til butikken.

Vårt showroom ligger sammen med vårt kontor i Moss

Har du et større prosjekt, f.eks. interiørdesign av en butikk du gjerne vil ha sparring på og ev tegning av anbefaler vi at du ringer og avtaler på forhånd.

Hos SuperSellerS er det mulig å lease kjøpet ditt. Hør mer om det når du besøker oss eller på telefon. Se mere her

 

Vi har ikke lager i Norge, alle varer blir sendt dansk sentrallager.

 

Åpningstider i showroom:

Mandag - fredag: 08.00 til 16.00