Ring oss:  69 25 38 88
  • Home
  • Mannequin av høy kvalitet er ideell for enhver butikk
 

Utvalgt dame mannekeng

 

Utvalgt herre mannekeng

 

Mannekeng på tilbud

 

Kunder sier

 

Flere mannekengmodeller

Mer enn 200 forskjellige

 

Se våre kataloger

 

Butikkeierens mannekengguide til riktig oppsett

Mannequin-modeller er avgjørende for enhver butikks visuelle presentasjon. De spiller en sentral rolle i å vise frem klær og skape en tiltalende og levende butikkopplevelse. Enten det er en klesbutikk, en skobutikk eller en eksklusiv motebutikk, er valget av mannekenger en viktig avgjørelse.
Nedenfor kan du lese litt om hva du trenger å vite om mannekenger, fra typer og materialer til design og plassering.

 

Typer

En mannequin lages i mange forskjellige former og størrelser for å møte ulike behov og preferanser. Noen av de vanligste typene inkluderer:

  • Barne mannekeng:En utstillingsdukke i mindre størrelse som brukes til å vise barneklær og ideell for å vise komplette antrekk.
  • Torso mannekeng:En utstillingsdukke som kun er overkropp og passer for å vise topper, bluser og jakker
  • Stående mannekeng: Oppreist og stående mannequin som gir høyde og eleganse til butikkutstillinger.
  • Siddende mannekeng: Perfekt for å vise bukser, shorts eller skjørt, en sittende mannequin gir variasjon til butikkutstillinger


Materialer og design

En mannequin kan være laget av forskjellige materialer, inkludert plast eller glassfiber. Hver type materiale har sine egne fordeler og ulemper i forhold til holdbarhet, pris og utseende. Når det kommer til design, kan en mannequin variere fra realistiske til abstrakte stiler. En realistisk mannequin etterligner formen og funksjonene til menneskekroppen, mens abstrakte mannequiner har mer stiliserte former.

Plassering og presentasjon

Plassering og presentasjon

Å velge riktig plassering og presentasjon for utstillingsdukken din er avgjørende for å tiltrekke oppmerksomhet og øke salget. Vurder faktorer som kundeflyt, belysning og temaet for butikken din når du arrangerer dukken. Plasser den strategisk for å skape en visuelt tiltalende skjerm og inspirere kunder til å kjøpe.

Hvorfor kjøpe en mannequin fra oss?

Vi tilbyr et bredt utvalg av mannekengmodeller i forskjellige stiler, størrelser og materialer for å passe enhver butikks behov. Enten du leter etter en realistisk mannequin for en eksklusiv motebutikk eller en mer abstrakt mannequin for en moderne klesbutikk, har vi den perfekte matchen for deg.

Hvis du er på utkikk etter noe spesielt for et spesifikt formål, kan vi absolutt gi råd og hjelpe deg med å finne den perfekte utstillingsdukken for deg.

Stort mannekengutvalg med dag til dag levering.

Kjøp din mannequin online

Utforsk vårt brede utvalg av mannekengmodeller på nettet og finn den perfekte modellen for din butikk. Med våre utstillingsdukker av høy kvalitet kan du lage fengslende butikkutstillinger som skiller seg ut og tiltrekker kundenes oppmerksomhet. Start handleopplevelsen din i dag og opplev forskjellen med våre mannekenger.

Mannequins er mer enn bare plast eller glassfiber – de er nøkkelen til å skape minneverdige butikkopplevelser og øke salget. Ved å velge riktig mannequin og plassere den strategisk, kan du som butikkeier tiltrekke kundenes oppmerksomhet og inspirere dem til kjøp.

Hvis du trenger hjelp til å finne den riktige utstillingsdukken for din butikk, vennligst ring oss.

 

Ring til Team SuperSellerS på tlf. 69 25 38 88