Ring til oss 69 25 38 88

0Item(s)
Varer Se kurv

Du har ingen varer i handlekurven.

Product was successfully added to your shopping cart.
?>

Klesstativer på hjul i mange farger og modeller 

Står du og skal flytte rundt på klesstativene i butikken? Så er det et stativ med hjul den letteste måte å flytte rundt på utstillingene i butikken. Du slipper å ta tøyet ned hver gang de skal flyttes og et stativ på hjul kan lett flyttes av en enkelt person.

Våres utvalg av klesstativer med hjul varierer i farger, størrelser og utformninger. Vi har rundstativer, z-stativer, konfeksjonsstativer, dobbeltstativer, reisestativer og spiralstativer.

Alle våres stativer med hjul er laget i en god kvalitet og befinner seg prismessig på et fornuftigt nivå.

Flere av våres tøystativer er sammenleggbare, så de lett pakkes vekk når de ikke skal brukes i butikken, på messer.

Runde tøystativer også kaldt rundstativer er gode å bruke i butikken eller showroom, hvor det er behov for å ha mange varer samlet på et stativ. Våres rundstativer kommer alle med hjul.

Har du behov for et klesstativ til ditt lager, er et Z-stativ et fornuftig valg. Det er et kraftig produsert stativ med en Z-formet bunn. Bunnen gjør det lettere å setter bort stativene når de ikke brukes, da de kun bruker et minimum av plass.

Skal du på messer, utstillinger, eller ut å fremvise kolleksjoner?

Så er et reisestativ et opplagt valg. De er lette og kan lett transporteres, da de er sammenleggbare. De kommer med gode hjul så de kan kjøres til og fra bilen.

Klesstativ på hjul

Bruk synkende rekkefølge

   

Vare 1 til 16 av totalt 22

  1. 1
  2. 2
Loading ...Load More ...
Bruk synkende rekkefølge

   

Vare 1 til 16 av totalt 22

  1. 1
  2. 2

OM COOKIES

Cookies er nødvendig for å få nettsiden til å fungere, men de gir også informasjon om hvordan du bruker SuperSellerS side, så vi kan forbedre det for deg og for andre.